Sitemap

Cum creez o copie virtuală în Lightroom Mobile?

Copiile virtuale sunt o modalitate excelentă de a vă menține fotografiile organizate și ușor de accesat.În acest ghid, vă vom arăta cum să creați o copie virtuală în Lightroom Mobile. Mai întâi, deschideți biblioteca de fotografii în Lightroom Mobile.Apoi, selectați fotografia pentru care doriți să creați o copie virtuală. (Puteți folosi, de asemenea, pictograma lupă de pe bara de instrumente.) Acum, faceți clic pe butonul „Creați o copie virtuală” din partea dreaptă a barei de instrumente. Va apărea o nouă fereastră care vă va pune câteva întrebări despre copia dvs. virtuală.De exemplu, doriți să faceți o copie a fotografiei sau doar să o salvați ca alt format de fișier?(Recomandăm să o salvați ca JPEG.) Odată ce ați făcut alegerile, faceți clic pe „Creați”. Fotografia dvs. va fi acum duplicată și stocată în bibliotecă ca o copie virtuală!Îl puteți accesa făcând clic pe numele său în panoul Bibliotecă sau selectând-o din fila Fotografii din fereastra principală a Lightroom Mobile.

Care este scopul unei copii virtuale?

O copie virtuală este o fotografie care a fost creată folosind aplicația mobilă Lightroom.Este o versiune a unei fotografii pe care o puteți vizualiza pe telefon sau tabletă, fără a fi nevoie să o descărcați pe computer.Puteți folosi copii virtuale pentru a testa diferite editări și compoziții înainte de a le salva în biblioteca dvs. de fotografii.Copiile virtuale sunt, de asemenea, excelente pentru partajarea cu prietenii și membrii familiei care nu au acces la biblioteca dvs. de fotografii de pe computerul lor.

Cum editez o copie virtuală?

Pentru a edita o copie virtuală, deschideți copia virtuală în Lightroom pe dispozitivul dvs. mobil.Atingeți și mențineți apăsată o imagine pentru a o selecta, apoi atingeți Editați.În panoul Editare, puteți face lucruri precum reglarea expunerii, luminozității, contrastului și saturației.De asemenea, puteți adăuga filtre și ajustări pentru ca fotografia să semene mai mult cu cea originală.Pentru a salva modificările, atingeți Salvați.

Care sunt avantajele utilizării Lightroom Mobile față de alte aplicații de editare foto?

Lightroom Mobile este o aplicație excelentă pentru editarea fotografiilor din mers.Are multe dintre caracteristicile versiunii desktop, dar este mai ușor de utilizat și mai rapid de deschis.De asemenea, puteți partaja fotografiile dvs. altor persoane rapid și ușor, folosind funcția de partajare a aplicației.În plus, Lightroom Mobile oferă câteva instrumente excelente pentru a crea copii virtuale ale fotografiilor dvs.Acest lucru vă permite să faceți modificări unei fotografii fără a fi nevoie să o editați în aplicație.

Există o limită a numărului de copii virtuale pe care le pot crea?

Nu există limită pentru numărul de copii virtuale pe care le puteți crea în Lightroom Mobile.Cu toate acestea, fiecare copie virtuală consumă spațiu pe disc și putere de procesare, așa că este recomandat să utilizați cât mai puține copii virtuale pentru a conserva resursele.

Cum șterg o copie virtuală?

Pentru a șterge o copie virtuală, deschideți copia virtuală în Lightroom pe dispozitivul dvs. mobil și atingeți cele trei linii din colțul din stânga sus.Apoi atinge Șterge.

Pot redenumi o copie virtuală?

Da, puteți redenumi o copie virtuală.Pentru a redenumi o copie virtuală:

  1. În modulul Bibliotecă, selectați copia virtuală pe care doriți să o redenumiți.
  2. Faceți clic pe butonul Editare (cele trei linii dintr-o casetă) pentru a deschide caseta de dialog Editare copie virtuală.
  3. În câmpul Nume, introduceți un nume nou pentru copia dvs. virtuală.
  4. Faceți clic pe OK pentru a salva modificările și a închide caseta de dialog.

Copiile virtuale ocupă spațiu suplimentar de stocare pe dispozitivul meu?

Copiile virtuale din Lightroom Mobile nu ocupă spațiu suplimentar de stocare pe dispozitiv.Sunt doar o modalitate rapidă de a crea o copie a unei imagini pe care o puteți utiliza pentru editare sau partajare offline.De asemenea, puteți utiliza copii virtuale pentru a menține mai multe versiuni ale unei imagini deschise în același timp, astfel încât să puteți compara și decide care versiune este cea mai bună.

Modificările mele se vor sincroniza pe toate dispozitivele mele dacă editez o copie virtuală pe un dispozitiv?

Da, modificările dvs. se vor sincroniza pe toate dispozitivele dvs. dacă editați o copie virtuală pe un dispozitiv.Copiile virtuale sunt excelente pentru a lucra la proiecte pe diferite dispozitive fără a fi nevoie să vă faceți griji că vă pierdeți munca.De asemenea, puteți partaja o copie virtuală cu alte persoane, astfel încât să poată lucra și ei la ea.

Apar atât originalul, cât și copia virtuală în cataloagele mele Lightroom pe toate dispozitivele?

Când creați o copie virtuală în Lightroom Mobile, originalul și copia virtuală apar în cataloagele dvs. pe toate dispozitivele.Cu toate acestea, dacă doriți să păstrați fotografia originală și să creați doar o copie virtuală, puteți face acest lucru selectând fotografia originală din catalog și apoi atingând butonul Creare copie virtuală.Noua copie virtuală va fi creată și nu va apărea în alte cataloage.

Cum știu ce imagine este originalul și care este copia virtuală dacă au același nume de fișier?

Dacă numele fișierelor sunt aceleași, atunci imaginea este considerată originală și copia virtuală nu este creată.Dacă doriți să creați o copie virtuală a unei imagini, trebuie să redenumiți imaginea astfel încât să aibă un nume de fișier diferit.De exemplu, dacă numele fișierului imagine este „image_1.jpg”, îl puteți redenumi în „image_2.jpg” sau „image_3.jpg”.Apoi, când creați o copie virtuală a acestei imagini, Lightroom va folosi noul nume de fișier ca sursă pentru crearea copiei virtuale.

Pot partaja sau exporta o singură imagine din colecția mea ca copie originală și virtuală simultan?

Da, puteți partaja sau exporta o singură imagine din colecția dvs., atât ca originală, cât și ca copie virtuală simultan.Când creați o copie virtuală în Lightroom Mobile, aplicația creează o copie a fotografiei de pe dispozitiv, care include toate editările și ajustările pe care le-ați făcut.Apoi, puteți partaja sau exporta această copie virtuală folosind oricare dintre aceleași metode pe care le utilizați pentru a partaja sau a exporta fotografii din versiunea pentru desktop a Lightroom.

Dacă convertesc o imagine originală într-o copie virtuală, pot anula acea decizie mai târziu?

Da, puteți anula decizia de a converti o imagine originală într-o copie virtuală.Cu toate acestea, este posibil ca imaginea originală să nu mai fie disponibilă dacă a fost ștearsă sau mutată.Dacă faceți o conversie ulterioară a aceleiași imagini într-o copie virtuală, Lightroom va folosi cea mai recentă versiune a copiei virtuale ca fișier sursă.